R&D Pierre Fabre Oncology

Onderzoekers van de Pierre Fabre Group werken onvermoeibaar aan de ontwikkeling van innovatieve behandelingen en technologieën op het gebied van oncologie en dermatologie. Ontdek al onze moleculen die momenteel in ontwikkeling zijn.

Pierre Fabre Oncology R&D

Farmaceutische onderzoeksgebieden.

Pierre Fabre investeert in 4 lijnen van farmaceutisch onderzoek om innovatieve oplossingen te bedenken en therapeutische oplossingen te bieden voor onbeantwoorde behoeften.
Ons geïntegreerd, transdisciplinair onderzoek, van gezondheid tot schoonheid, genereert waarde voor patiënten en professionals in de gezondheidszorg.

Pierre Fabre farmaceutische ontwikkelingsgebieden

Oncology R&D

Kanker is momenteel de op één na belangrijkste doodsoorzaak ter wereld, ondanks de enorme vooruitgang die oncologisch onderzoekers en specialisten in de afgelopen 30 jaar overal ter wereld hebben geboekt.

Pierre Fabre is sinds 1978 een speler op het gebied van oncologie en beschikt over een solide expertise op het gebied van long-, borst- en blaaskanker, coloncarcinoom en meer recentelijk melanoom.

Vandaag de dag maakt de Groep van oncologisch onderzoek haar prioriteit in R&D.

Pierre Fabre brengt haar expertise in het onderzoek naar en de ontwikkeling van moleculen in bij de ontwikkeling van nieuwe biologische entiteiten en gerichte biotherapieën.

Wij plaatsen precisiegeneeskunde centraal in onze strategie om de juiste behandeling te bieden voor de juiste patiënt op het juiste moment door gebruik te maken van de synergieën van moleculaire oncologie en immunotherapie.
Wij maken gebruik van een globale benadering waarbij de patiënt centraal staat om ons wetenschappelijk inzicht in de tumormicro-omgeving en ons vermogen om biologische producten van hoge kwaliteit te leveren op basis van meerdere technologische platforms, zoals monoklonale antilichamen en immunoconjugaten, te versterken.

2nd oorzaken van sterfte wereldwijd:

kanker

1 miljoen sterfgevallen per jaar door kanker

in 2030

> 50% van het Pierre Fabre farma R&D budget

is toegewijd aan oncologie