Van onderzoek naar ondersteuning

Pierre Fabre heeft verschillende patiëntonderzoeken mede mogelijk gemaakt om te leren van de ervaringen van patiënten. Daarbij kwam als rode draad naar voren dat informatie en emotie dicht bij elkaar liggen, de boodschap vervaagt hierdoor.

Patiënten geven aan dat geïnformeerd meedoen aan het zorgtraject belangrijk is voor hen; het geeft inzicht, overzicht en controle.

Pierre Fabre zet zich in om patiënten en zorgprofessionals te helpen door overzichtelijke informatie en e-health oplossingen te ontwikkelen.

 

Patiënt en zorgverlener Logo

Patiëntenonderzoek Darmkanker
U kunt hieronder de samenvatting van het patiëntenonderzoek darmkanker downloaden via de knop "Download samenvatting patiëntenonderzoek darmkanker".

Op de één of andere manier stel je in zo’n ziekenhuis nooit de goede vraag, je weet niet wat je moet vragen.

De app is een rijke, betrouwbare bron van informatie én personal assistent ineen. Je kunt er gegevens bewaren over jouw zorgverleners, diagnose en behandeling. Zo heb je alles op één plek. Dat maakt deze app veel handiger dan andere apps!

Stichting Darmkanker

Biomarker informatievideo

Pierre Fabre ondersteunt ook de ontwikkeling van informatievideo’s door Stichting Darmkanker en Patiëntenbegrijpen. Zo heeft Pierre Fabre de ontwikkeling van bovenstaande video mogelijk gemaakt, om patiënten te informeren over het belang van biomarkers voor darmkankerpatiënten. Alle informatievideo’s van Stichting Darmkanker en Patiëntenbegrijpen zijn ook terug te vinden in de Darmkanker app.

Bewustmaking en preventie zijn de grootste wapens tegen darmkanker. Onze ambitie? Een positieve bijdrage leveren aan de zorg voor darmkankerpatiënten. Dit doet Pierre Fabre door de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen, maar de grootste stap zit in preventie. Daarom ondersteunen wij deze Blue March van harte.

Wij werken samen met:

Logo Biolizard
Logo Esculaap
Stichting Darmkanker
Stomavereniging

Publicatiecode: NL-CRC-20230123/feb2023